El Juvenil A disputarà el COTIF

La UD Alzira participarà en el prestigiós torneig de futbol COTIF per tercer any consecutiu, consolidant-se com un dels equips fixos de la competició. El conjunt blaugrana ha aconseguit assegurar el seu lloc en aquest torneig internacional, que se celebrarà en la localitat de l’Alcúdia, València.

L’Alzira ha deixat una empremta imborrable en les edicions anteriors del COTIF, demostrant un futbol sòlid i de gran nivell. En l’edició de 2021, el juvenil blaugrana fou subcampió en perdre la final davant l’Elche CF.

Enguany, la UD Alzira arriba al COTIF amb una plantilla renovada i ambiciosos objectius. L’equip dirigit per Pascu Domingo sumarà les incorporacions de Vicent Cuquerella des del Roda i de Felip del Benidorm. Flavio continuarà marcant gols de blaugrana i des del Juvenil B promocionen: l’alzireny Javier Comas, Pau, Sanz, Marc Abril, Lluis, Rafa Asensio i Sergio Reyes «Malagueño». L’equip continua en confecció.

El COTIF, que reuneix alguns dels millors clubs i seleccions juvenils de tot el món, brinda una oportunitat única perquè els joves talents mostren la seua habilitat i progressen en el futbol d’elit. La participació de la UD Alzira en aquest esdeveniment de renom és un clar indicador de la qualitat i l’enfocament de desenvolupament del club.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *