El Juvenil A i el Femení Autonòmic disputaran la XVIII edició del COTIF

La Unió Esportiva Alzira estarà, per segon any consecutiu present en un dels tornejos punters del futbol mundial, que es disputa a L’Alcúdia, a escassos kilòmetres d’Alzira; l’any passat el Juvenil A va tornar 36 anys després al torneig, ja que la seua primera participació fou l’any 1985; el Femení, d’altra banda, solament ha tingut una experiència al COTIF, va ser en 2019 on va disputar el partit inaugural davant la Selecció Nacional de l’Índia.

La secció femenina de l’Alzira ha estat una de les apostes de l’actual directiva, que va recuperar la secció femenina, potenciant-la de manera progressiva i aconseguint l’ardua feina de consolidar l’equip femení amateur a la Lliga Autonòmica. En les pròximes dates es donarà a conéixer el nom del tècnic i les renovacions i fitxatges de les jugadores que compondran el planter blaugrana. Juntament amb les xiques alziristes estarà la Selecció d’Argentina, el Villarreal CG, l’SPA alacantí, l’Elche CF i el Mislata.

Pel que fa al Juvenil A, es va confirmar que serà Pascu Domingo el seu entrenador, i en dates pròximes s’informarà dels fitxatges, renovacions i promocions des del Juvenil B que seran part de l’equip que competeix en la màxima categoria del futbol juvenil espanyol. La passada campanya el conjunt alzirista va arribar a la filial, on va caure per un ajustat 1-0 davant l’Elche CF després d’haver eliminat a equips de la talla de la Selecció d’Uruguai o el Ruhk ucraïnés. Aquests dos equips continuen al cartell del torneig, així com el Villarreal CF, el Valencia CF, el Levante UD i l’U.B. Brasil, així com, per descomptat l’Alzira.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *