Rafa Fernández es converteix en el nou entrenador del Juvenil C

Rafa Fernández s’incorpora a l’organigrama del futbol base alzirista com a entrenador del Juvenil C que militarà en Regional Preferent Juvenil i que voldrà repetir la bona feina realitzada la passada campanya on es va proclamar subcampió en un equip principalment de primer any i en una lliga de línies «A» i «B».

Fernández posseeix una extensa trajectòria en equips valencians i altres internacionals, ja que ha passat per diversos continents des que en 2004 començara en les bases del Levante UD on es va mantenir fins a 2008. Després d’això va viure la seua primera experiència internacional a Londres en el Meridian FC de Charlton, on va dirigir als equips sub14 i sub16. En tornar cap a València, Fernández va ostentar diversos càrrecs dins de l’estructura del Valencia CF,  fins que l’any 2018 fou a Nova York on el Valencia va obrir una nova acadèmia, fent-se càrrec allà de distints equips.

L’any 2019 va canviar el València pel Bayern de Munich i els Estats Units per la Xina, i al país asiàtic va tindre el càrrec de coordinador de la ‘Barça Academy Chengdú’. La següent aventura va continuar essent en Àsia però de nou per al Valencia CF, en aquesta ocasió en Corea del Sud a l’acadèmia del conjunt valencianista al país, en diverses tasques destacades.

Acadèmicament, Fernández poseeix el nivell III d’entrenador, conegut com UEFA PRO i ha donat classes a Xipre, Xina, Bulgària i Grècia entre altres països, a més de poseeïr el grau en CAFD.

En tornar cap a la ‘terreta’, Fernández era el director de metodologia de la SIA Academy i l’entrenador del Mislata CF Femení, fins ara, que s’incorpora a l’entitat alzirista en molta il·lusió i amb una generació històrica de jugadors.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *