J. 14.- Alzira 0, At. Saguntino 0

El duel d’equips centenaris va acabar en un pobre empat a zero que va afavorir més l’At. Saguntí, el qual puja un lloc a la taula, a la novena posició.
La UD Alzira va fer una excel·lent primera part a la que només li va faltar el gol. El partit va començar amb un ritme impressionant en què César Díaz ja va voler sorprendre un avançat Adrián quan només es portaven 18 segons de joc. En el següent atac, sense arribar a complir el primer minut, Marcos va posar una centrada a Beceiro que l’ariet va rematar alt. Només 30 segons després, Pitu va elaborar una gran jugada personal per l’esquerra, però el seu xut va eixir a prop del segon pal per poc. Al 4 Marcos es va atrevir a disparar amb cama esquerra encara que sense fora per sorprendre Marcos Lavín. Amb el pas dels minuts, l’At. Saguntino va fer un pas endavant encara que només va ser momentani i exemplificat amb una gran passada a l’esquena de la defensa que va recollir Leo Ramírez però mal executat finalment. La UD va tornar  a la càrrega i va recuperar el domini del tot fins al descans. Al 13 Javi Serra va posar un centre on Pitu no va arribar per poc, com tampoc va arribar Solbes superat l’equador de la primera part a l’eixida d’un córner. Passada la mitja hora el davanter Beceiro va passar a ser assistent i va cedir a Pitu que va disparar alt. Després, ho intentaria Javi Serra amb un tir a la mitja volta que li va eixir fluix. A dos per al descans va disparar molt millor Marcos Blasco, forçant l’estirada de Lavín. Quan finalitzava el primer acte, els del Camp de Morvedre van tindre l’última de la primera part amb una falta servida per Juanma Acevedo que Nacho Ramón va rematar fluix.

A la segona part van eixir els mateixos onzes inicials i de nou l’Alzira amb la cinquena marxa posada. Per poder superar les dues línies de quatre dels saguntins, Zarzo i Pitu ho van intentar des de fora de l’àrea, però se’ls va anar massa alt. Pitu era el jugador més incisiu i va forçar un córner. Zarzo, esta vegada sí, amb un xut des de 25 metres va forçar el vol de Marcos Lavín. I del possible 1-0 quasi va arribar el 0-1. César Díaz va protagonitzar una contra rapidíssima anant-se’n d’Abraham, va posar una passada al segon pal que va rematar Nacho Ramón però miraculosament es va desbaratar el perill. Sergio González es va quedar a centímetres de connectar de cap una gran centrada i esta va ser l’última ocasió per als dos conjunts fins al minut 88. Mentrestant, els entrenadors van seguir movent la banqueta. Gerard Albadalejo va disposar a l’exblaugrana Ferran Giner per banda esquerra i després un triple canvi eixint Luis Navarro, Jorge Domingo i Carlos Esteve. Per la seua banda, Marc Garcia va disposar un 1-4-4-2 en traure Ramón López. El Saguntí estava còmode amb el punt i només l’Alzira va anar a buscar la victòria. Al capdavant del 90 Marcos va rematar alta una falta i Beceiro, amb un altre xut des de la frontal va obligar Marcos Lavín a volar de nou. Una vegada més, Marcos va tindre una rematada però el seu capcineig no va tenir potència.
L’Alzira rebrà dissabte que ve un altre equip centenari, l’Hèrcules CF, partit que aprofitarà per homenatjar exjugadors, entrenadors i presidents al descans. L’encontre començarà a les 19 h. i serà retransmès per À Punt i Alzira Ràdio.

Alzira 0: Adrián; Abraham, Kaiser, Solbes, Cortijo; Serra (Sergio González, 64’), Lado, Marcos, Zarzo (Ramón López, 74’), Pitu; i Beceiro

At. Saguntino 0: Marcos Lavín; Roan, Enrique José, Moreno, Kike Torrent; Juanma Acevedo (Martí, 84’), Sana, Ximo Forner (Luis Navarro, 75’), César Díaz (Jorge Domingo, 75’), Leo Ramírez (Ferran Giner, 64’) y Nacho Ramón (Carlos Esteve, 75’)

Àrbitre: Francisco José Fernández Cintas (comitè murcià), assistit per Javier San José López i Manuel Cantón Martos. Va amonestar el local Cortijo (44′) i el visitant Marcos Lavín (89′).

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 400 espectadors.