J. 26.- Alzira 1, Manresa 1

El partit disputat aquest diumenge al Luis Suñer Picó i que va enfrontar l’Alzira i el Manresa va acabar amb un empat a un entre tots dos contendents. L’Alzira volia millorar la seva situació al torneig després de perdre l’últim partit contra el Formentera per un marcador de 4-0 i de moment portava una ratxa de tres derrotes consecutives. Per part de l’equip visitant, el CE Manresa es va haver de conformar amb un empat a zero davant el Deportivo Aragón i acumulava tres empats seguits a la competició. Després del duel, el conjunt alcireny és dotzè després del final del partit, mentre que el Manresa és setè.

El partit va arrencar de manera positiva per a l’Alzira, que va aprofitar l’ocasió per inaugurar el marcador amb un gol d’Álvaro al minut 32. El conjunt manresà va empatar gràcies a un gol de Baffoe instants abans del xiulet final, al 47, concloent el primer temps amb el resultat de 1-1.

A la segona part tant l’Alzira i el Manresa van poder aconseguir la victòria però finalment, els punts es van repartir entre els dos equips (1-1).

Al capítol dels canvis, els jugadors de l’Alzira que van entrar al partit van ser Joel Rodríguez, Marenyà i Sergio Bono en substitució d’Aketxe, Rodríguez i Pitu, mentre que els canvis del Manresa van ser Reina, Toni Larrosa, Sánchez i Erik, que van entrar per reemplaçar Moha, Iglesias, Pau i Jaume Pascual.

Al partit es van veure un total de tres targetes grogues i una targeta vermella. Per part dels locals es va mostrar targeta groga a Solbes i targeta vermella a Javi Serra. Per la seva banda, a l’equip visitant es va amonestar amb groga Iglesias i Javier López.

Amb aquest empat, l’Alzira es va situar al dotzè lloc de la taula amb 31 punts. Per part seva, el CE Manresa amb aquest punt es va quedar en setena posició amb 37 punts al final del partit.