J. 27.- Terrassa 1, Alzira 1

Terrassa FC 1: Marcos; David Jiménez (Karim, 70’), Morales, Neeskens, Lucas Viña; Fran González (Spartalis, 46’), Adri Lledó, Sergi (Carlos Martínez, 75’), Babanzila (Óscar Vacas, 86’); Jordi Cano i Servetti (Aythami, 70’)

UD Alzira 1: Adrián; Abraham, Kaiser, Soler, Bono (Pulpón, 60’), Cortijo; Lado, Álvaro Gómez, Marenyà (Joaquín, 60’), Pitu i Joel (Aketxe, 40’)

Gols: 0-1 m. 6 Joel, 1-1 m. 49 Lucas Viña

Àrbitre: Federico Sáiz Villares (col. balear). Va amonestar el local Babanzila (43′) i el visitant Adrián (20′)

Estadi Olímpic de Terrassa

Terrassa i Alzira van empatar un, resultat que va afavorir més al conjunt català que al valencià. Els egarencs seguixen a un punt del play-off mentre que l’Alzira cau a posició play-out després de la victòria del Lleida contra el Deportivo Aragón.

L’exdirectiu alzirista Bernardo Mascarell es va desplaçar a Terrassa per agrair l’afecte amb què el club català va acomiadar son pare, exfutbolista del Terrassa, que va morir el dia previ al partit d’anada.

El matx va començar a la perfecció per a la UD Alzira ja que als sis minuts de joc Joel va cabotejar espectacularment a l’escaire un gran centre de Marenyà, aconseguint el 0-1. El conjunt terrassista va reaccionar ràpid amb un xut de Jordi Cano dos minuts després encara que va rematar fora. Arribant a l’equador del primer acte, es va assenyalar falta contra l’Alzira per falta per mans fora de l’àrea d’Adrián que el Terrassa tira alta. El conjunt egarenc s’anava apropant cada volta més. Tot i això, va ser l’Alzira el que va tindre el 0-2. Pitu va endarrerir un baló a Joel que no va rematar de primeres i la pilota va pegar en un defensa. Pitu va xutar però es va trobar amb el meta Marcos. L’últim tram de la primera part va ser per al Terrassa. Dos minuts després, Adri va salvar amb els peus la rematada de Sergi amb la puntera. A cinc per al descans, Joel va haver de ser substituït per Aketxe, que va entrar sense escalfar. Mentres, el Terrassa va protagonitzar diverses arribades. Neeskens va connectar un potent xut que Adrián va rebutjar a córner. En el temps afegit Pitu va protagonitzar una internada que va ser treta a córner per la defensa.

El Terrassa no volia patir la segona derrota consecutiva i als quatre minuts de la represa, Lucas Viña va rematar a gol una centrada de David Jiménez. Set minuts després, Adrián va salvar el 2-1. Marc Garcia va moure la banqueta i va retirar els dos jugadors que acaben de tornar a l’equip després de lesió, Bono i Marenyà, per Pulpón i Joaquín.

El recent incorporat Aythami va tenir dues bones ocasions. Tot i això, l’èxtasi va poder arribar a l’àrea contrària quan Aketxe va marcar l’1-2 al minut 92 però va ser anul·lat per fora de joc.