J. 28.- Alzira 2, Lleida 2

Repartiment de punts que afavorix més el Lleida que l’Alzira ja que el manté fora del descens i els valencians en play-out ia l’espera que el Prat no sorprengui guanyant el Mestalla, de manera que cauria a zona de descens.
Primera part dominada per la UD Alzira on el Lleida va tindre un premi excessiu en arribar clarament només una vegada a la porteria defensada per Andreu, per sanció d’Adrián. Als onze minuts, Joel va demanar penal per una possible espenta que Clemente Ortuño no va considerar com a tal. Tres després, Marenyà va tindre la millor ocasió -tret del gol- amb un driblatge a la mitja volta però la seua rosca se’n va anar a prop del travesser. Poc després, Soler cabotejà fluix a l’eixida d’un córner. En la seua única combinació de qualitat, Diamanka va marcar el 0-1 al fil de la mitja hora. Els blaugranes es van refer i cinc minuts més tard Pitu va fer una passada de la mort a Álvaro, que va desviar la trajectòria i la pilota va eixir fregant el pal. Joel va voler sorprendre sense sort rematant de cap una pilota de córner i Pitu també ho intentà des de fora de l’àrea però Iñaki va rebutjar a córner amb la punta dels dits. El servei d’este va acabar sent rematat per Lado en el merescut empat.
Després del pas per vestidors, Ángel Viadero va retirar el lateral Comeras i va traure Nani. Quan només havien passat quatre minuts, el georgià Lado va pegar una sabatada des de 30 metres imparable malgrat l’estirada d’Iñaki. De nou va ser el tècnic visitant qui va alterar l’onze. Va retirar Chuli per Rivas i Alpha per Damià. Un reforç d’hivern que no havia tingut incidència en la recuperació del Lleida, Mario Rivas, va connectar perfectament per empatar de tir creuat. Marc Garcia va fer el primer canvi als vint minuts llevant Marenyà i donant entrada a un migcampista més ofensiu com Joaquín. Al 68, Clemente Ortuño va expulsar Nani amb roja directa per agressió a Abraham. Per als últims vint minuts, Marc Garcia va donar entrada a Aketxe per Javi Serra. Els alzirenys van continuar dominant un Lleida que va perdre temps des del minut 30 de joc. Al 39, Álvaro va forçar que Iñaki rebutjara a córner amb un xut sec des del vèrtex dret de l’àrea. Superat el 45 Joaquín va enviar una rosca a prop del pal i un minut després, Soler va rematar de cap al servei d’una falta que el meta lleidatà va aturar en dos temps.
Diumenge que ve, l’Alzira visitarà l’Olot.

Alzira 2: Andreu; Abraham, Kaiser, Soler, Cortijo (Pulpón, 85’); Lado, Marenyà (Joaquín, 64’), Pitu, Álvaro, Javi Serra (Aketxe, 70’) i Joel

Lleida 2: Iñaki; Comeras (Nani, 46’), Campins, Roger, Plade (Denys, 86’); Diamanka (David López, 86’), Damià (Alpha, 60’), Mejía, Monterde; Agüero i Chuli (Rivas, 54’)

Gols: 0-1 m. 29 Diamanka, 1-1 m. 39 Lado, 2-1 m. 49 Lado, 2-2 m. 61 Mario Rivas

Àrbitre: Alejandro Clemente Ortuño (col. murcià), assistit per Carrillo Moreno i Campoy Candela. Va amonestar el local Marenyà (51′) i els visitants Diamanka (33′) i Iñaki (80′). Va expulsar l’ilerdenc Nani el 68 per vermella directa.

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 600 espectadors.