J. 4.- Alzira 0, Terol 1

El CD Terol es va emportar els tres punts del Luis Suñer Picó i el liderat del grup 3 de Segona Federació amb un bon partit en què fins i tot va poder golejar però també ser empatat. La UD Alzira va ser el primer a buscar l’arc contrari quan als sis minuts Abraham va enganxar una volea a centre d’Álvaro que se’n va anar alta. A la següent jugada amb córner a favor, el central Solbes es va quedar sol al segon pal però va xutar molt desviat amb cama esquerra. Als deu minuts Fran Alcoy va haver de fer el primer canvi forçat en lesionar-se Selfa i donà entrada al jove Marzà. El Terol va començar a sacsar-se el domini i Manchón va provar amb una vaselina amb l’exterior des de la frontal que va eixir a prop del pal. Sí que va encertar el xativí amb arrels alzirenyes, Guille Andrés, al rebre una passada de Carbonell i a la mitja volta va creuar l’esfèrica lluny de l’abast d’Adrián. El Terol va poder ratificar l’avantatge a la mitja hora per mitjà de Villanueva si no haguera sigut per Soler que es va avançar in extremis rebutjant a córner. Els blaugranes, ahir de blanc per no coincidir cromàticament amb el quadro turboleta que no portà equipatge reserva, van reaccionar en l’últim tram del primer acte. A tres per al 45 Kaiser va rematar de cap un córner servit al segon pal però massa fluix. Al següent atac valencià Pitu va posar una pilota flotant que Ramón tenia molt complicat rematar a part d’estar en fora de joc.
Per intentar la remuntada, Fran Alcoy va retirar el jove Marzà per Javi Zarzo, va avançar Soler com a migcampista defensiu i va deixar defensa de quatre, amb Zarzo d’organitzador i Marenyà d’enllaç. Abans de complir-se el primer minut l’Alzira va poder empatar amb una bona passada enrere de Zarzo a Pitu, potser una mica fort i l’extrem va disparar desviat. El conjunt de Terol va recuperar la possessió de la pilota i als nou minuts Villa va tindre un mà a mà que Adrián va desbaratar. El rebot va anar a Guille que va xutar molt alt. Novament Guille va tindre el 0-2. Aparicio va ficar una centrada meravellosa al segon pal que el valencià va rematar de nou alt. El tècnic de Massanassa va substituir Pitu i Ramón López per dos jugadors que van ocupar les mateixes posicions, Pulpón i Beceiro. L’Alzira va vpre certes debilitats a Taliby i Zarzo va començar a provar-lo de lluny. El primer xut, als vint minuts se li’n va anar alt i dos després va ajustar una falta lateral al pal que el meta almerienc va rebutjar a córner. Víctor Bravo va començar a moure el banc. El 67 va traure Borja Romero i Redolar per Luis Carbonell i Guille Andrés i tres minuts després, Emaná per Apa. Redolar es va situar com a tercer central amb Carmona i Rodríguez, Borja Romero va entrar a la medul·lar i Emaná com a referència ofensiva. Passada la mitja hora l’empat alzireny es va quedar a centímetres del pal esquerre de Taliby amb un xutàs de Cortijo com amb què va marcar a l’Alcoià en la final autonòmica de Copa RFEF. Els atacs aragonesos es perdien en fores de joc i de nou va ser l’Alzira qui va tindre l’oportunitat de marcar. Beceiro va deixar una magnífica pilota enrere a Pulpón que, en semicaiguda, amb la porteria per a ell, va xutar fora des de la frontal de l’àrea menuda. Va reclamar córner però González Sánchez no va donar res als valencians. Bravo va tancar la finestra de canvis amb Kevin i Kepa per Manchón i Villa. A dos per al 90 els rojos van enllaçar una molt bona jugada per la dreta, Emaná va prolongar Borja Romero que davant d’Adrián no va trobar pals per a desesperació dels aficionats de Terol. El col·legiat només va perllongar tres minuts malgrat les sis finestres de canvis i diverses atencions a jugadors en què només va destacar una centrada de Sergio González a Pulpón que va rematar i es va demanar mans de la defensa de Terol. La UD torna a l’última posició de la classificació amb un punt en quatre encontres.

El diumenge que ve jugarà a Saragossa contra l’Ebro a les 12 del migdia.

Alzira 0: Adrián; Abraham, Soler, Kaiser, Solbes, Cortijo; Pitu (Pulpón, 63’), Selfa (Marzà, 10’) (Zarzo, 46’), Marenyà, Álvaro Gómez (Sergio González, 80’) i Ramón López (Beceiro, 63’)

Teruel 1: Taliby; Sanchis, Carmona, Rodríguez, Julen; Carbonell (Redolar, 67’), Manchón (Kevin, 84’), Tena, Aparicio (Emaná, 70’); Villa (Kepa, 84’) i Guille Andrés (Borja Romero, 67’)

Gol: 0-1 m. 22 Guille Andrés

Àrbitre: Roberto González Sánchez (Col. castellano-manxec), assistit per Usman Ayodele i Pardos Matamoros. Amonestà als locals Soler (24’) i Ramón (37’) i al visitant Carmona (65’).

Estadi Luis Suñer Picó, davant uns 600 espectadors, uns 50 de Terol.