Alzira 2, Formentera 0. A Quarts de Final de la Copa RFEF

La UD Alzira disputarà els octaus de final de la Copa Federació el pròxim 5 d’octubre contra el Mar Menor en guanyar per 2-0 la SD Formentera. El seu rival en la pròxima ronda va guanyar el Poblense, de Tercera, amb un gol a l’últim minut de la pròrroga.
El partit va servir perquè els dos entrenadors realitzaren canvis tot i que va ser el tècnic de l’Alzira qui va apostar més fort per emportar-se l’eliminatòria que l’acostara a la Copa del Rei. Miguel Ángel Alonso va deixar a la banqueta cinc habituals als seus onzes.
L’Alzira, amb defensa de quatre (Abraham, Kaiser, Solbes, Cortijo) davant de Lluís Andreu que tornava a ser titular en partit oficial des que jugara per primera i única vegada en el primer encontre de la fase autonòmica de la Copa contra el Benigànim. Com a pivot va jugar Soler i davant seu una altra línia de quatre amb Pitu entrant per la dreta, Sergio González per l’esquerra, Marenyà i Zarzo per dins amb Beceiro com a davanter.
La UD va eixir a buscar la victòria des del primer minut quan Zarzo va intentar sorprendre des de fora de l’àrea però el tir li va eixir desviat. El Formentera va aparéixer en comptades ocasions en l’àrea rival si bé al minut sis, Markus se’n va anar per velocitat dels seus marcadors i el seu xut creuat va ser rebutjat per Lluís Andreu amb una estirada. Els alziristes no volien sorpreses i un endollat ​​Sergio González va posar una gran centrada des de l’esquerra a què Beceiro no va arribar per poc, el rebuig el va recollir Abraham que no va trobar espai per al dispar. Sí que va tindre més punteria Pitu quan va creuar el seu xut a Dani, després d’una excel·lent passada de Marenyà. Sergio González va poder coronar la seua bona arrancada de matx amb un gol que va ser anul·lat per fora de joc. Es va haver d’esperar a la mitja hora perquè l’Alzira tornara a aguaitar el marc contrari. Després d’elaborar una jugada molt bona per la dreta Zarzo va acabar disparant fluix, igual que Beceiro des de fora de l’àrea un minut després. La segona arribada del Formentera es va produir en el 38 amb un xut d’Iván Alonso que es va estavellar al pit de Lluís Andreu.
La segona part va decaure en excés. Fran Alcoy va ser el primer a moure la banqueta apropant-se al quart d’hora donant entrada a Ramón López i Álvaro per Beceiro i Zarzo. L’empat del Formentera va poder arribar amb una centrada des de la dreta que Lluís Andreu no va rebutjar i va tocar el travesser. Arribat el minut 70 l’Alzira va sentenciar a l’eixida d’un córner que Soler va rematar impecablement de cap. Pitu i Marenyà van ser substituïts per Serra i Marzà. Passada la mitja hora Ramón López va picar de cap massa creuat una bona centrada de Cortijo i sis minuts després, el davanter va tornar a xutar a centímetres del pal al voler ajustar des de la mitja lluna a passada de Javi Serra. Per reservar encara que només fora per uns minuts Soler, Alcoy el va substituir per l’exmig defensiu del planter valencianista, Torices, que encara no havia entrat en cap convocatòria. El davanter de Benigànim, Javi Llario va poder retallar distància a quatre per al final però la seva volea se’n va anar alta per poc.
Sense temps per al descans, ja es prepara el partit de lliga del cap de setmana que ve. L’Alzira visitarà el CD Ebro diumenge a les 12 i tornarà a jugar Copa RFEF dimecres que ve si bé serà al camp d’esports Venècia per la ressembra de la gespa del Suñer Picó.

Alzira 2: Lluís Andreu; Abraham, Kaiser, Solbes, Cortijo; Soler (Torices, 84’); Pitu (Serra, 75’), Marenyà (Marzà, 75’), Zarzo (Álvaro, 58’), Sergio González, i Beceiro (Ramón López, 58’)

Formentera 0: Dani García; Jay (De la Mata, 64’), Mena, Mendi, De las Marismas (Salinas, 70’), Iván Alonso; Marc Grau (Celihueta, 70’), Julen, Joel (Javi Llario, 64’); Markuss i Górriz (Nando Quesada, 64’).

Gols: 1-0 m. 14 Pitu, 2-0 m. 69 Soler

Àrbitre: Kevin Javier Moreno Muñoz, assistit per Ángel Teruel Esparza i María Planes Terol. Amonestà els locals Kaiser (25’), Marenyà (67’) i Cortijo (73’) i el visitant Mena (78’)

Estadio Luis Suñer Picó, ante unos 400 espectadores.