J. 8.- Alzira 0, Formentera 1

La SD Formentera va traure petroli a l’única ocasió de tota una primera part que va resultar massa avorrida entre dos equips que necessiten els punts en un grup molt igualat. Els pitiüsos van trencar la ratxa de resultats positius de la UD Alzira, que acusa el cansament de la Copa.

La UD Alzira va avisar als tres minuts del seu perill a pilota parada amb un córner que Kaiser va rematar lliure de marca al segon pal però la seua cabotada va pegar al pal. Les defenses impedien l’avanç cap a les àrees fins que a la mitja hora Abraham, Pitu i Beceiro van enllaçar una jugada l’última passada de la qual va arribar a Álvaro, qui va encarar a Óscar Santiago el qual li va guanyar el mà a mà rebutjant a córner. L’equip formenterà només va comptar amb un xut fluix de Salinas des de fora de l’àrea a mans d’Adrián però quan la primera part concloïa, al cinquè córner dels pitiüsos, la pilota va arribar al segon pal on el central Mendi, lliure de marca, va rematar a plaer el 0-1.

Per canviar el rumb del matx Fran Alcoy va traure d’una tacada Torices per Lado passant a jugar amb doble pivot, Serra per Pitu a la mateixa banda dreta i Álvaro per Ramón, de manera que Zarzo es va obrir a l’esquerra per jugar amb doble davanter. Ekiza va voler sorprendre amb una pilota des de lluny que va tocar a la creueta. Als 12 minuts Cortijo va intentar sorprendre amb un xut de fora de l’àrea que va atrapar Óscar Santiago. El tècnic de Massanassa va fer els altres dos canvis d’una tacada: Carlos Moreno per Solbes i Sergio González per Beceiro, passant una altra volta a un davanter però amb més pretensió de penetració per l’esquerra. Al fil de la mitja hora Sergio va posar una centrada a Ramón López que va rematar de cap fora. L’Alzira era un continu vull i no puc. Amb el temps complit, els formenterans van poder sentenciar amb una falta de De la Mata que Adrián va traure amb una gran estirada. A la següent jugada Cortijo ho va intentar des de fora de l’àrea amb cama dreta i Óscar va detindre sense problemes.

Alzira 0: Adrián; Abraham, Kaiser, Solbes (Carlos Moreno, 66’), Cortijo; Soler; Pitu (Serra, 46’), Lado (Torices, 46’), Zarzo, Álvaro (Ramón López, 46’); y Beceiro (Sergio González, 66’)

Formentera 1: Óscar Santiago; Diego Díaz (De la Mata, 84’), Joel (Marc Grau, 69’), Algisi, Mendi, Escoruela; Mena, Celihueta, Salinas (Iván Alonso, 84’), Ekiza (Nando Quesada, 69’) y Górriz.

Gol: 0-1 m. 45 Mendi

Àrbitre: Alejandro Ojaos Valera, assistit per Puche Ponte i Campos Salinas. Amonestà els locals Torices (48’), Ramón López (91’) i Carlos Moreno (92’) i el visitant Escoruela (65’). Expulsà el fisioterapeuta pitius (77’) per una protesta.

Camp d’esports Venècia, davant d’uns 700 espectador s.