J. 9.- Manresa 4, Alzira 3

El Centre d’Esports Manresa ha aconseguit els tres punts en un partit boig amb què puja a la 3a posició i envia l’Alzira a la penúltima. El conjunt valencià va començar avançant-se al marcador aprofitant una vegada més les jugades a pilota parada. Als nou minuts Zarzo va servir una falta lateral que Kaiser va rematar a gol. Al límit de l’equador, Sergio González va enviar una pilota a prop del pal i minuts després va ser el Manresa, per mitjà de Javi López, el que va xutar per dalt del travesser. Superada la mitja hora, Zarzo va enviar una pilota a l’espai, Beceiro va aguantar i se’n va anar del central fins a la línia de fons i la passada de la mort va ser rematada per Serra a gol. El Manresa va apretar i cinc minuts després va reduir diferències per mitjà del defensa Moha. A punt d’arribar al descans, Javi López va rematar a prop de porta.
En la segona meitat els del Bages van aprofitar la debilitat defensiva i Jaume Pascual se’n va anar de Torices per empatar. Només dos minuts després va ser Joel el que va marxar del mateix Torices i va cedir a Noah per culminar la remuntada. Els alziristes no es van acovardir i Sergio va cedir a Soler que va cabotejar alt fregant el travesser. Fran Alcoy va ser el primer a moure la banqueta substituint Sergio González per Pulpón i Pitu per Zarzo, sense variar el dibuix. Els valencians van vore la possibilitat de poder tornar amb algun punt quan després d’una paret dins de l’àrea, Álvaro va marcar l’empat a tres. Alcoy va canviar Abraham per Cortijo. Quan faltaven quinze minuts, Serra va estavellar un xut al pal. Amb el temps complit, Putxi va llançar fora una potent falta. La pitjor notícia per a l’Alzira a part del resultat final va ser vore com un altre dels seus titulars, Kaiser, s’havia de retirar lesionat. Quan el temps extra estava a punt de finalitzar, el blaugrana Pitu va vore anul·lat un gol per fora de joc i en la jugada següent Álex Sánchez va aconseguir el 4-3.
L’Alzira jugarà dimecres la final de la Copa Federació a les 19’30 h. al Luis Suñer Picó contra l’Arenteiro i diumenge rebrà el Terrassa. Les entrades es poden comprar en alzira.deporges.com. Les de Copa del Rei encara s’ha d’esperar.

Manresa 4: Óscar Pulido; Putxi, Moha, Pau Darbra (Álex Sánchez, 70’), Joel Priego, Jaume Pascual, Marc Martínez (Toni Sureda, 85’), Javi López, Pelegrín, Torreño i Noah.

Alzira 3: Adrián; Abraham (Cortijo, 70’), Torices, Kaiser (Marcos Blasco, 86’), Soler, Sergio González (Pulpón, 59’); Lado; Serra, Zarzo (Pitu, 59’), Álvaro; i Beceiro.

Gols: 0-1 m. 9 Kaiser, 0-2 m. 32 Javi Serra, 1-2 m. 38 Moha, 2-2 m. 53 Jaume Pascual, 3-2 m. 55 Noah, 3-3 m. 64 Álvaro Gómez, 4-3 m. 95 Álex Sánchez

Àrbitre: Manuel Ramírez Marco (col. aragonés). Amonestà els locals Noah, Javi López i Ferran Costa i als visitants Álvaro Gómez y Torices.