Ja tenim equip d’eSports

La UD Alzira entra de ple al segle XXI. Després de 101 anys tindrà el seu primer equip d’eSports, que s’unirà als 33 conjunts que té actualment, la quantitat més gran de la seua història. El club alzirista ha arribat a un acord amb l’equip ElaseMonkey per competir sota el nom d’UD Alzira eSports a les competicions de clubs Pro d’Espanya. A les xarxes socials es coneixerà com @UDAlziraxEMK, per on es podrà seguir tota la informació dels diferents jocs electrònics en què participen.
ElaseMonkey porta competint quasi un lustre amb la plantilla que actualment capitaneja el valencià Jaime Giménez (@MoNo_Vlc14), que al mateix temps és el capità de Clubs Pro. El propietari del club és @p1anY. Componen l’equip cinc valencians més, cinc madrilenys, un jugador murcià, dos de Las Palmas i dos catalans. Actualment competixen en Rocket League, en 1a divisió del 2K24 (joc de baloncesto donde se enfrenta al Fenerbahçe, Panathinaikos o Girona), en Rocket League, 2K 24, Fortnite i EA FC 24 (el tradicional FIFA on l’actual equip passarà a vestir l’elàstica blaugrana). En l’escut, la tradicional pilota ha estat substituïda pel popular comandament de la Play Station.
El seu capità ha manifestat “la il·lusió que ens fa a tot l’equip representar un club amb la història de la UD Alzira i en especial els components valencians”. El president, Juan Antonio Sanjuán, valora positivament l’acord. “Hem d’integrar-nos en tots els camps de joc, inclòs el virtual, d’ampli seguiment entre la joventut, cosa que pot ajudar a expandir l’afecte pel nostre club de futbol”. L’últim rival de l’Alzira, el C.E. Europa és actualment el tercer equip del continent al FIFA i porta cinc anys al món dels eSports.
El club blaugrana juga a la 1a divisió de la Virtual Football Organization, competició reconeguda per la FIFA, a 3a de la Virtual Pro Gaming -important internacionalment- ia la 4a de la PLG. «La nostra il·lusió ara és portar l’Alzira a cotes més altes». La lliga es poden seguir cada nit de dilluns a dijous als canals Youtube i Twitch @UDAlziraeSports. El divendres 1 de desembre, els jugadors valencians seran donats a conéixer en la presentació dels ja 34 equips del futbol alzirista.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *