Valuós empat al Rico Pérez (1-1)

Primer partit que l’Hèrcules no guanya com a local esta temporada per un empat d’or per a l’Alzira, que ix de la zona de descens.

La primera part es va anar entonant a mesura que van anar avançant els minuts. L’Hèrcules va ser qui va tindre més possessió, però l’Alzira va gaudir de les millors ocasions. Ja al minut 10, els blaugranes –en este cas de groc– van obrir el marcador amb una bona jugada oberta cap a la dreta. Dylan va penetrar i el seu xut va ser desviat per un defensa impedint a Carlos Abad poder fer res. El joc estava travat i al fil de la mitja hora, es va produir la lesió de Pitu, cosa que va afectar el joc alzirista. Marenyà va eixir en el seu lloc. En la següent jugada, Busquets va poder aconseguir el 0-2 amb un xut creuat que va tocar Abad a córner. En el tram final del temps reglamentari, després d’un córner a favor de l’Alzira, l’Hèrcules muntà una contra per la dreta, i en el segon centre Roger rematà de cap a gol. Els alziristes no es van acovardir i van buscar l’1-2. Després d’una bona combinació, Marenyà va xutar des de mitja lluna per sobre del travesser.

En la segona meitat, l’Hèrcules va tindre encara més presència. El domini es va consolidar amb ocasions. Ja als dos minuts, una relliscada de Peleteiro, va ser recollit per Alvarito que, sols, envia un xutàs respost amb una gran parada de Dolz. El rebuig va caure a Ketu i Dolz va tornar a salvar el 2-1. Al 8, el xut de Samu Vázquez se’n va anar per poc i cinc després va ser Alvarito qui ho va intentar però Dolz va detindre-ho amb una estirada. Torrecilla va fer el seu primer canvi, Mangada per César Moreno i a l’Alzira Marc Garcia va fer dues variacions. Va traure el jugador més desequilibrant, Dylan i va entrar Palacín, que es va situar en punta i Busquets va passar a la banda dreta. Mángel va substituir Nacho Vila al lateral esquerre. A sis per a la conclusió l’afició herculana no va poder celebrar el gol de l’exalzirista Coscia, que debutava en partit oficial amb l’Hèrcules després de mesos lesionat, al marcar amb la mà. Marc Garcia va esgotar els canvis traient Pana en punta per Busquets, que va deixar el seu lloc a Palacín i Adri Crespo per Joaquín.

Els blaugranes van saber patir al cap de deu minuts d’afegit i van celebrar l’empat amb els seus aficionats.

Hércules 1: Carlos Abad; Samu Vázquez, Nolan, Juanmi, Hugo; Artiles (De la Nava, 70’), Ketu, César Moreno (Mangada, 64’), Roger, Alvarito (Jean Paul, 70’) i Mendes.

Alzira 1: Dolz; Abraham, Robert Costa, Solbes, Nacho Vila (Mángel, 63’); Alfaro, Lado; Dylan (Palacín, 63’), Joaquín (Crespo, 87’), Pitu (Marenyà, 28’) i Busquets (Pana, 87’).

Gols: 0-1 m. 10 Dylan, 1-1 m. 41 Roger

Àrbitre: Marc Oltra Sáez (col. català). Va amonestar els locals Hugo (11′), Mendes (22′) i Ketu (79′) i els visitants Nacho (18′), Busquets (79′) i Marenyà (86′).