Joel Rodríguez torna casa, a l’Alzira

La UD Alzira ha tancat un acord amb l’algemesinenc Joel Rodríguez per fer efectiu el seu retorn a la UD Alzira després d’un ampli bagatge a la 2ªB i una gratificant experiència al futbol finés.

Joel va començar la seua trajectòria futbolística a l’Algemesí, l’equip de la seua localitat natal, per a passar posteriorment al Valencia CF, on es va mantenir de benjamí fins a etapa cadet, on en el seu primer any va recalar al Promeses Sueca, per a ja en segon any va recalar a Alzira.

A Alzira va quallar una excelent campanya amb l’equip de lliga autonòmica, i la seua progressió fou suficient per a convertir-se -segons les dades disponibles- en el jugador més jove en debutar en partit oficial amb el conjunt blaugrana, ja que Dani Ponz va donar-li l’alternativa un dia de maig de 2014 en el Camilo Cano de La Nucía, on Joel va disputar vint minuts amb 15 anys, 7 mesos i 16 dies, no obstant això, uns mesos abans, en desembre, va debutar en un amistós, curiosament a Algemesí amb 15 anys, 2 mesos i 14 dies.

El canterà blaugrana poseia una progresió evident, i el Levante UD va decidir incorporar-lo a la seua pedrera en etapa juvenil. Amb els ‘granota’ va fer el que millor sap: gols. Va destacar en els dos COTIF que va disputar: amb el Levante i el segon amb la Selecció Espanyola, on va ser el màxim golejador del torneig i va marcar-li un gol a la selecció d’Argentina en la final que fou per als espanyols.

En tercer any juvenil ja va formar activament del filial granota, amb qui va disputar setze partits en l’extinta 2ªB. La campanya posterior, amb el filial a 3ª, Joel fou home important per al ràpid retorn al futbol de bronze amb 13 gols en 33 partits. En l’últim any al filial llevantinista, de nou a «ºB va anotar dos gols en 14 partits.

El nou destí va ser el San Sebastián de los Reyes, on Joel va fer quatre gols en 26 partits que el portaren al filial de l’Osasuna, on va estar dos temporades, anotant 18 gols en 54 partits i sent peça clau en les dos temporades, especialment la passada, on el filial osasunista va guanyar el grup II de la 2ª RFEF.

Joel prové del Inter Turku de Finlàndia, on ha disputat la màxima competició del futbol finés.

Gol. Sentiment blaugrana i molta ilusio aportarà Joel Rodríguez a l’Alzira, on torna després de nou temporades.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *