Jordi Marenyà, un any més a casa

Jordi Marenyà (Vila-real, 1991) i la UD Alzira han acordat la renovació del migcampista per una temporada més, en la que serà la seua tercera campanya com a blaugrana.

El ‘14’ alzirista va nàixer en Vila-real, però a la localitat veïna, la capital de La Plana, Castelló, és on ha desenvolupat el gruix de la seua carrera. Marenyà és considerat una llegenda del conjunt de Castalia, ja que ha defés la seua samarreta en 2a Divisió, 2aB i 3a Divisió. Amb 18 anys davant el Celta de Vigo va debutar amb el Castelló al futbol de plata, acumulant onze partits.

En caure el Castelló a 2ªB, Marenyà va continuar al temple albinegre, i amb el descens administratiu dels ‘orellut’ a Tercera Divisió, va disputar dos campanyes -coincidint amb la UD- discretes en global per la complicada situació econòmica i social dels de Castalia. Marenyà va abandonar el seu equip per defensar els colors de l’Olímpic de Xàtiva: dos temporades i 35 partits, dos especials davant el Real Madrid, un a La Murta i l’altre al Santiago Bernabéu.

La relació Jordi Marenyà-CD Castellón és una història d’amor fidel al futbol, i el vila-realenc va tornar al Castelló per retornar-lo a 2aB, i ho va intentar en tres ocasions, i ‘a la tercera va la vençuda’. Després de tres temporades, 111 partits i una mitjana de quasi 3000 minuts per temporada, Marenyà i el Castelló tornaren a 2aB en un èpic partit davant el Portugalete al feu blanquinegre.

Abans d’arribar a Alzira, Marenyà va passar per l’Écija, el Saguntino i el Langreo. Ara serà la tercera campanya per al castellonenc, que ha defés en 65 ocasions el centenari escut blaugrana, convertint-se en un dels capitans la passada temporada i en un dels jugadors més volguts per la parròquia alzirista.

Un plaer comptar amb Jordi Marenyà una temporada més a la que ja és sa casa, Alzira!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *