José Luis Vidal i la UD Alzira separen els seus camins

La UD Alzira i el que fins ara era entrenador del Juvenil A, José Luis Vidal, han decidit separar els seus camins després de sis anys on el tècnic xativí ha aconseguit un bon nombre d’èxits i d’objectius complerts.

Vidal va ingressar al club alzirista en la 2016-2017, per a dirigir a l’Infantil, posteriorment va dirigir al Cadet B en dos anys consecutius, essent l’últim en què dirigiria de nou a la ‘generació 2003’, la de l’etern capità Nacho Barberà, que l’ha acompanyat en quasi tot el seu periple com a preparador blaugrana. En la 2019-2020, Vidal dirigia al Cadet Autonòmic en una temporada marcada per l’aturada de competicions a causa de la pandèmia. No obstant això, en la 2020-2021, Vidal va dirigir amb èxit al Juvenil Nacional, que va obtenir la permanència de manera folgada, acabant, simultàniament amb el Cadet A, que requeria una intervenció per tal d’aguantar la categoria, aconseguint-ho amb èxit.

Després de tots els fruits assolits, a Vidal li va sorgir l’oportunitat -guanyada a pols- de dirigir al Juvenil A, amb qui ha quallat una magnífica feina, aconseguint la classificació per a la Copa del Rei, mantenint la categoria amb diferència de punts i quallant una primera volta històrica, ja que es va guanyar a Elche, Atlético Madrileño o Conquense entre altres. No obstant això, el triomf més mediàtic va ser al COTIF, on els blaugranes varen jugar la final davant l’Elche després de deixar pel camí a equips com la Selecció Nacional d’Uruguai o el Ruhk ucraïnés entre altres.

La UD Alzira vol desitjar a Vidal la millor de les sorts en el seu futur personal i professional, com el mateix entrenador de La Costera ha definit: «ha acabat l’etapa com a entrenador, però l’Alzira guanya un aficionat».

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *