Rubén Crespo i Ana Borràs, guanyadors de la 10K d’Alzira dedicada al nostre Centenari

Rubén Crespo i Ana Borrás van ser els vencedors de la 8a edició de la 10K d’Alzira, que el club organitzador, el Ricky Sporteam Alzira va dedicar al Centenari de l’Alzira. A la línia de meta hi havia 16 lones amb fotografies dels cent anys de futbol federat a Alzira i els corredors van entrar entre llums blaves i rotges, colors que també han caracteritzat la samarreta tècnica commemorativa de la prova.

La primera cursa nocturna celebrada a la capital riberenca va ser tot un èxit. Un altre aspecte positiu va ser el percentatge de dones, un terç de les inscripcions, 150.

Els atletes del Crespo Runners, Rubén Crespo i José Luis Almiñana van agafar la davantera, només seguits, encara que a distància, per José Antonio Marín “Titi” del C.A. Diputació d’Albacete i Carlos Ferrando del Safor Teika. Crespo, el millor corredor alzireny d’esta distància actualment, se’n va anar del seu company en l’últim quilòmetre i va arribar a meta en 31’43”. 32 segons després va arribar Almiñana i a quasi dos minuts Rafa Abad del Ricky Sporteam Alzira. El Titi, després de dos anys complicats entre lesions i accidents, va marcar el 6é millor temps.

Entre les dones va véncer la júnior Ana Borràs, del CA Xàtiva, amb un temps de 36’58”. Va superar la favorita, l’algemesinenca Yésica Mas, campiona d’Espanya de marató i padrina de la prova, a qui una indisposició durant la carrera li va fer perdre temps i metres que no va poder recuperar. “M’ha encantat la cursa i la tornaré a disputar”. Va arribar a 26 segons. Tercera va ser Lucía Alberola, del Km. 42.

A la classificació sènior masculina els tres millors van ser Rubén Crespo, l’independent Salva Fluixà (4t de la general) i Carlos Ferrando (5è) així com Yésica Mas, Tania Teruel i Lucía Carbonell. Entre els juniors els més destacats van ser Alejandro Sanvalero, Fran García, Óscar Martínez; Ana Borràs, Lucía Botija i Louise Lyautey. A la classificació de Veterans A, els més ràpids van ser José Luis Almiñana, Rafa Abad, Adrián Navarro; Lucía Alberola, Carme Soler i Virginia Carreras. En Veterans B: José Antonio Marín, David Blay, Juan Manuel Climent; Sandra Gómez, Inma Bernabeu i Alicia Chaveli. Finalment, en Veterans C, David Calatayud, Facundo Botija, Pedro Culebras; Rosa Bernabeu, Mª Amparo Lorente i Mayte Calatayud.

El club organitzador, el Ricky Sporteam, va ser el primer per equips seguit del Crespo Runners, Triatló Alzira, La Rabosa, Carcaixent i La Rabosa Muntanya.

Més fotos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *