At. Levante 1, Alzira 2

 

At. Levante 1: Cuñat; Marc Pubill (Joseda, 46’), Giménez, Toni Herrero (Pulpón, 60’), Diana; Arasa (Edgar Sevikyan, 60’), Georgi, Benítez (Álex Cerdà, 86’), Mario (Faraj, 73’); Jorge Padilla i Raúl Alcaina

Alzira 2: Paweł; Estacio, Soler, David López, Juanma; Lado (Carlos Pérez, 89’), Marenyà (Martín Lapeña, 80’), Selfa (Sesé, 80’); Chema (Germán, 89’), Coscia i Beli (Bono, 54’)

Gols: 0-1 m. 17 Coscia, 0-2 m. 42 Chema, 1-2 m. 44 Mario

Àrbitre: Bruno Montoro Ferreiro (com. català), assistit per López Martín i Aguayo Prieto. Va amonestar el local Pubill (38′) i els alziristes Paweł (59′), Bono (60′) i Marenyà (79′). Va expulsar el visitant Coscia al 5 de l’afegit de la primera part.

Ciutat esportiva de Buñol. Davant d’uns 300 espectadors.

La UD Alzira ha posat punt final a la temporada de tornada al futbol interautonòmic amb nota. D’aspirar a mantindre la nova categoria de 2a RFEF, el conjunt blaugrana va aconseguir la permanència a dues jornades per a la conclusió i inclús, fins aleshores va tindre probabilitats de classificar-se per al play-off d’ascens a 1a RFEF.

Diumenge va aconseguir la victòria a la ciutat esportiva de Buñol per 1-2 davant un Atlètic Llevant al qual va enviar a 3a RFEF, consumant així una setmana tràgica de la família granota.

Conscient que només li valien els tres punts, l’Atlètic Llevant va eixir en tromba i als 45 segons Padilla ja va deixar una pilota en safata que Mario va creuar en excés. Corria el dos quan Alcaina va penetrar a l’àrea i el seu xut va ser rebutjat a córner i el posterior tir de l’italià Diana també va ser tret per un defensa. A l’Alzira li costava eixir al primer tram de matx i Chema va intentar una vaselina que va sortir molt desviada. Passat el quart d’hora, els alziristes ja arribaven més assíduament al camp granota. Corria el 18 quan Juanma va enganxar un xut de fora de l’àrea que Cuñat no va atrapar i Coscia, atent, va cabotejar el 0-1. Els llevantinistes arribaven en comptades ocasions. Padilla va enviar el cuir per damunt del travesser a prop de l’equador. Al minut 34 Soler va vore anul·lat el gol a l’eixida d’un córner per falta en atac que no va existir. El jugador del primer equip, Marc Pubill, va llançar una centrada que es va enverinar i va passar propet del travesser. El lateral Juanma va tornar a ser el creador de perill alzirista i en concret perquè s’aconseguira el 0-2. L’alacantí va centrar perfectament perquè Chema enganxara un colp de cap inapel·lable, impossible d’atrapar per Cuñat. A punt d’arribar-se a la fi del temps reglamentari, Mario va penetrar a l’àrea i va col·locar un xut dret preciós que va suposar l’1-2. El col·legiat va portar la prolongació als set minuts -curiosament més que a la segona part- i hi va arribar l’expulsió de Coscia. Va fer una falta en atac i va rebre dos targetes. Segons el col·legiat, la segona era perquè minuts abans havia entrat sense permís al camp. El cos tècnic alzirista al·legava amb el vídeo que tant l’àrbitre com l’assistent van indicar al rosarí que tornara al terreny de joc. L’àrbitre va dir a l’argentí després del partit que havia indicat fora de joc, no que entrara el jugador, i per això la targeta que li va mostrar després de la falta era la segona per a sorpresa del davanter. “Això dels arbitratges amb l’Alzira esta temporada és una bogeria. Ningú no entén la decisió de l’àrbitre que s’ha carregat el partit”, va comentar el tècnic, Dani Ponz.

Amb un jugador menys, el partit només va tindre una direcció cap a la porteria de la UD Alzira a la segona part. Tot i això, els granotes no trobaven els tres pals. Als 10 minuts Ponz va donar entrada a Bono per Beli per formar amb defensa de tres. Fins al 16 no hi va haver el primer xut, que Giorgi va enviar alt de lliure directe. El georgià ho va intentar cinc minuts després, també des de fora de l’àrea i va forçar una magnífica estirada de Paweł. Amb l’Alzira tancat a la seua àrea, Padilla ho va tornar a intentar des de fora però se li va escapar el que podria haver estat un golàs. Sesé i Martín Lapeña van substituir Marenyà i Selfa i van donar més mordent a l’atac alzirista encara que sense posar en perill la meta de Cuñat. A cinc per al final, el porter polonés va traure un peu providencial una altra volta a xut de Padilla. Germán i Carlos Pérez van viure els seus últims minuts com a alziristes al substituir un tocat Lado i Chema. Els llevantinistes van anar desesperant-se al mateix temps que entristint-se a poc a poc per vore que no arribava el gol de l’empat previ al d’una victòria que li hauria donat la permanència, ja que tenia millor golaveratge que els seus tres rivals directes.

Acaba prompte la temporada per a l’afició alzirenya que haurà d’esperar dos mesos perquè torne el futbol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *