Alzira 1, At. Pulpileño 0

 

Alzira 1: Unai; Estacio, Soler, Bono, Juanma (David López, 82’); Beli (Sesé, 63’), Selfa (Carlos Pérez, 75’), Marenyà, Zarzo (Martín Lapeña, 75’); Chema (Germán, 82’) i Coscia

At. Pulpileño 0: Galván; Areso (Juanje, 70’), Mati, Juanra, Rubén Primo; David Segura, Fer Rubio (Juan Martínez, 68’), Andrés García (Nacho López, 50’), Nacho Ruiz; Borja García i Barrenetxea

Gol: 1-0 m. 81 Coscia.

Àrbitre: Alfredo Ramo Andrés (col. aragonès), assistit per Martín Martín i Agustín Moreno. Va amonestar el visitant Juan Martínez (77′) i Rubén Primo (84′).
Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 900 espectadors. Va ser presentat el primer president de l?associació d?exfutbolistes de la UD Alzira, Javi García Ripoll.
La UD Alzira s’ha quedat amb la mel als llavis de poder disputar el play-off d’ascens a 1a RFEF en la seua temporada de tornada al futbol interautonòmic alhora que ha consumat el descens a 3a de l’Atlètic Pulpileño.
Primera part dominada per la UD Alzira davant un At. Pulpileño que no semblava confiar en les poques possibilitats d’aconseguir la permanència, les quals passaven per una victòria a l’estadi blaugrana. Va costar arribar fins als 16 minuts per vore la primera ocasió, que va ser per a l’Alzira amb un xut de Zarzo que Galván no va atrapar de primeres. L’únic acostament amb perill dels de la vila de Pulpí va ser una rosca de l’ex del Múrcia i Salamanca, David Segura, que va eixir a prop de la creueta. Passada la mitja hora els alziristes quasi sorprenen amb una pilota que va picar Chema, tocà Coscia i va eixir junt al travesser. També l’argentí va vore com el seu xut creuat va passar a prop del pal a l’eixida d’un córner i Marenyà va rematar a les mans de Galván.
En la segona part, encara que els almeriencs van tindre una bona eixida amb un xut de Borja García que va anar a córner o un tir de Barrenetxea a mans d’Unai així com una falta lateral on van voler sorprendre el primer pal. L’Alzira va tornar a posar la màquina en marxa i al 10, Zarzo ho va intentar des de 25 metres i Galván va respondre amb una estirada. Després, en un dels 13 córners que va traure el quadro valencià Bono va rematar al segon pal. El lateral Estacio també va provar el meta visitant que va rebutjar i a continuació, un centre del valencianista va ser rematat de cap per Chema al costat del pal. Coscia va buscar l’escaire i Galán va tornar a estirar-se. Dani Ponz va voler més rock & roll al camp i va donar entrada a Sesé, Carlos Pérez i Martín Lapeña. Els alziristes cuinaven les jugades amb paciència, movent la pilota d’una banda a una altra i en una, Martín Lapeña va centrar i Coscia va rematar de cap magníficament al fons de les malles. Els aficionats anaven demanant a jugadors com Paweł, Chema o Coscia que es queden el pròxim any. David López va substituir Juanma i va ser el protagonista de les tres últimes accions de perill alzirista: un xut creuat, una cabotada de Coscia que no va sorprendre i un altre xut propi que el va detindre Galván.
Després del partit, els jugadors se’n van anar junt als els aficionats per celebrar una temporada exitosa, en què l’objectiu era la salvació i s’ha estat a portes del play-off.
Diumenge que ve, també a les 12, l’Alzira jugarà al camp de l’At. Levante que es juga la permanència.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *