L’Alzira FS i la UD Alzira conjuminen forces

Les directives del Family Cash Alzira FS i la UD Alzira han acordat que els abonats de cadascun dels clubs puga entrar de manera gratuïta al duel de l’altre. És a dir, amb l’abonament de l’Alzira Futbol Sala es podrà assistir de manera gratuïta al Luis Suñer Picó per al duel davant l’Atlético Pulpileño de diumenge a les 12 h i, al mateix temps, els abonats de la UD Alzira assistiran de manera gratuïta, solament presentant el seu abonament al Palau d’Esports dissabte a les 18 h per al transcendental partit que enfrontarà el conjunt de Braulio Correal davant el Móstoles FS.

Així doncs, una iniciativa positiva per al poble i l’esport alzireny posat que permetrà gaudir de categoria nacional als milers d’abonats que disposen ambdós conjunts. No és la primera vegada que es produeix aquesta unió, ja que amb anterioritat ja es varen promoure amb èxit campanyes similars.

El públic general pagarà 10 € a tribuna i 5 € a general, i els socis podran traure una entrada gratuïta per a regalar.

El lema és clar: ‘Support Your Local Team’, traduït: ‘Apoya al equipo del pueblo’. No ha de passar desapercebuda la tasca de les dos directives, que han aconseguit posicionar als clubs en categories extraterritorials, brindant als aficionats alzirenys i riberencs de duels de màxima qualitat i tensió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *