L’Alzira estreta relacions amb les falles de la ciutat

La UD Alzira, amb la «ressaca» pròpia del Centenari del futbol a la ciutat continua estrenyent llaços amb els distints àmbits socials de la ciutat.

Per al duel del diumenge (12 h, Luis Suñer Picó), els de Marc García rebran a la Penya Esportiva de Santa Eulàlia des Riu, el conjunt pitiús es troba tercer classificat en la taula, essent un dels equips més competitius de la categoria, que visitarà el fortí del Suñer Picó, on l’Alzira no coneix la derrota des de setembre.

L’Alzira, coneixedor de la proximitat de les festes falleres ha posat en marxa una campanya especial per a les falles en què s’inclou un preu reduït en les entrades, que tindran un cost de 10 € en grada tribuna i 5 € en general, mentre que tots aquells fallers mudats amb el «blusó» de la seua comissió tindran entrada única a 5 €. Les entrades es poden adquirir prèviament per alzira.deporges.com

La Falla Sant Roc ha dedicat íntegrament el seu monument infantil al Centenari de la UD Alzira, amb la col·laboració de l’aficionat alzirista José Puig, la comissió ha volgut retre homenatge a la fita històrica per a l’esport alzireny. El club vol agrair el bon tracte i afecte que ha dispensat la comissió a l’Alzira, on, a més a més, la seua Fallera Major és Paula Hernández, que és part de l’organigrama de la UD Alzira.

Gràcies a Hayack, fotògraf oficial de la UD Alzira per la cessió de les imatges de part del monument de la Falla Sant Roc.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *