Marc García i Diego Villanueva dirigiran a l’equip

La UD Alzira ha decidit atorgar la plena confiança en la direcció del primer equip a Marc García i Diego Villanueva, fins ara segon entrenador i preparador físic respectivament del conjunt blaugrana.

Marc García serà el segon alzireny en dirigir a l’equip de la seua ciutat després d’haver-se format com a futbolista en la pedrera blaugrana en deu anys dividits en diferents etapes. Després, García va ser jugador del primer planter prèviament a passar per diversos equips de Tercera RFEF. Com a entrenador, García és posseïdor del nivell III i ha estat segon entrenador al Torrent CF i posteriorment amb Dani Ponz en la temporada de l’ascens a 2ª RFEF i el passat curs, fins ara ho era de Fran Alcoy.

Diego Villanueva, d’altra banda, ha compaginat la tasca de segon entrenador i preparador físic a equips com l’Atzeneta UE, l’Olímpic de Xàtiva o el CD Acero entre altres, Diego fou segon entrenador de l’històric juvenil alzirista que va aconseguir l’ascens de categoria Lliga Nacional i aquest estiu va retornar a l’entitat blaugrana.

L’Alzira vol mostrar el seu absolut suport a Marc i Diego en el nou periple que encetaran des d’ara mateix amb l’equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *