Santi Blasco torna a la UD Alzira

Santi Blasco retornarà a la UD Alzira després de la seua cessió en l’Atzeneta UE, on ha disputat un nou play-off d’ascens a 2a RFEF (abans 2ªB), el d’Alborache acumula tres play-off en tres anys d’amateur, i als seus 22 anys té experiència en 3a RFEF.

Blasco es va formar en les categories del Levante UD, des d’etapa prebenjamí fins al tercer any de juvenil, un total de dotze anys on ha anat experimentant sensacions en el conjunt ‘granota’. Després de concloure l’etapa juvenil, Blasco es va enrolar en la UD Alzira i va deixar sensacions fantàstiques, mostrant una progressió sensacional i disputant divuit partits; justament en el seu millor moment de forma, la pandèmia de la COVID-19 va aturar de manera sobtada la competició. En acabar eixa temporada, va renovar per l’Alzira, essent part activa amb vint-i-dos partits disputats de l’ascens a 2ª RFEF.

La passada campanya, Santi fou cedit a l’Atzeneta UE, equip punter de la 3ª RFEF. Allà va progressar fins que una lesió en el tram final el va detenir; va tornar per al play-off a Gandía, on va marcar el tant que certificava el pas a la següent ronda del conjunt de la Vall d’Albaida. En total ha disputat vint-i-cinc partits amb els ‘taronja’.

L’Alzira incorpora un talentós migcampista, en etapa sub-23 i en unes qualitats defensives, organitzatives i tècniques molt elevades, que el postulen com un jugador interessant per a l atemporada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *