Sergio Bono torna a casa

La UD Alzira va tancar anit la cessió de l’alzireny Sergio Bono fins a final de temporada procedent de l’Elx Il·licità, club que ha defensat l’última temporada i mitja.

L’alzireny torna a casa, al club en què va començar la seua marxa fins a etapa infantil, quan es va enrolar al València CF, mantenint-se aquell any en el conjunt “ché”. Retornà a casa en etapa cadet i participà en la 2015-2016 del retorn a Lliga Autonòmica amb la històrica generació 2000 del club blaugrana. La seua notable progressió li va valdre per a tornar al València CF i disputar tres prolífics anys d’etapa juvenil, en què anà  convocat amb el València Mestalla quan el filial blanc-i-negre competia en l’extinta 2ªB. No obstant això, la primera etapa amateur va ser a Alzira, a casa i amb èxit, ja que Bono va ser part de la plantilla alzirista que va disputar “la promoció del covid” amb Pau Quesada en la banqueta alzirista. Bono va deixar la UD per marxar a l’Elx amb el tècnic de Cullera, i en el filial il·licità va disputar gran part dels encontres, quallant destacades actuacions i sent home clau en el filial franjaverd, amb el qual va disputar una nova promoció d’ascens a 2ªB.

Esta temporada, Bono l’ha començada a l’Elx Il·licità, on ha sigut titular en 14 dels 18 partits que ha jugat i ha anat convocat amb el primer equip en els dos partits davant el Reial Madrid en Copa del Rei i LaLiga. Sens dubte és un il·lusionant retorn d’un jugador que pot actuar en el centre de la saga o en el lateral esquerre i que assegura fiabilitat en la pilota aèria, una solvent eixida de pilota i un destacat desplaçament en llarg, fet que li postula com un jugador més que interessant.

Així doncs, la direcció esportiva de la UD Alzira, encapçalada per Rafa Asensio, s’assegura el talent d’un jove valor alzireny format en la UD amb #ADNVenecia, sens dubte un il·lusionant retorn d’un jugador que pot actuar en el centre de la saga o en el lateral esquerre i que assegura fiabilitat en la pilota aèria, una solvent eixida de pilota i un destacat desplaçament en llarg, fet que li postula com un jugador més que interessant.

Benvingut a casa, Sergio!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *