Sergio González continuarà un any més de blaugrana

Sergio González Magariño (Llíria, 2000) continuarà un any més de blaugrana en arribar a un acord amb el club per a la seua renovació.

El futbolista blaugrana es va formar a les categories inferiors del seu Llíria natal i del San Marcelino, fins que en últim any d’etapa juvenil va arribar a la UD Alzira, essent peça clau de l’equip amb cinc tants i una alta participació, que li va permetre el seu debut amb la primera plantilla un dia de gener a l’estadi Gerardo Salvador de Paterna.

L’any posterior, ja com a amateur, Sergio va debutar en 2a RFEF davant el Mancha Real al Suñer, i en hivern va decidir, juntament amb el club, eixir cedit al Silla a la recerca de minuts per continuar la seua progressió. La passada campanya es va vore un Sergio més madur i més foguejat, que, tot i les lesions, va disputar 28 partits de blaugrana, aconseguint dos gols clau: el de Copa RFEF davant el Villarrubia i el de la permanència davant el Mallorca al feu balear.

Sergio, que encara es troba en etapa sub-23 continuarà aportant la seua velocitat, rapidesa i sentiment blaugrana un any més al Suñer Picó.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *