Tres punts d’or per a la UD: Alzira 2, Mestalla 1

Tres punts d’or per a la UD Alzira en la lluita per la permanència amb què empata amb el Mestalla a 42 punts, quatre més que el Saguntí, que jugarà diumenge a les 18 h. a Terrassa.
Primera part amb domini alterna si bé lleugerament superior del Mestalla. Tot i així va ser la UD Alzira la que va tenir la primera ocasió clara amb un cop de cap de Busquets al segon pal, quan es creuava l’equador del primer acte, que Nil va rebutjar a córner. Al servei d’aquest, Hugo González va picar de cap cap al seu propi va marcar donant l’1-0 als blaugranes. Superada la mitja hora González va poder refer-se amb un xut que Álvaro Cortés va rebutjar amb una gran estirada.
Per afrontar la segona part Miguel Ángel Angulo va retirar l’amnistiat Iker Córdoba per Otorbi i va passar a defensar-ne quatre. Al cap de tres minuts, amb un altre córner, els taronja van empatar quan Rubo es va avançar al seu defensor per marcar de cap. Tot i la garrotada, els blaugranes no es van acovardir i amb una gran passada de Busquets a l’esquena de la defensa Gio va aconseguir el 2-1 de tir creuat. El tècnic asturià va treure Muñoz i Joselu i va tornar a la defensa de tres centrals. Al 61, César Moreno va estavellar una pilota al pal i no seria fins al 76 quan el Mestalla va tornar a crear perill. Va ser amb una mala cessió d’Álvaro Cortés, Gozi va xutar dur des de fora de l’àrea i el meta alzirista va rebutjar punys. A deu per al final Bono va estavellar una pilota al pal a fora de falta. Tot i que el Mestalla ho va intentar, no va poder aconseguir l’empat.
Diumenge a les 12, en horari unificat, els blaugranes visitaran l’At. Saguntí mentre que el Mestalla jugarà a Sant Andreu.

Alzira: Álvaro Cortés; Abraham, Robert Costa, Bono, Nacho Vila; Koke (Tòfol, 56’), Lado, Sala, Busquets (Dylan, 81’); Palacín y Gio

Mestalla: Nil; Santana, Rubo, Serra, Iker Córdoba (Otorbi, 46’), Santana (Joselu, 60’); César Moreno, Borja (Muñoz, 60’), Martín Tejón, Hugo González (Pedro Alemañ, 72’) y Pablo Gozálbez (Frith, 78’)

Gols: 1-0 m. 23 Hugo González (p.p.), 1-1 m. 49 Rubo, 2-1 m. 55 Gio

Àrbitre: Aleksandar Ivaylov Angelov (col. balear), assistit per Díaz Soto i Borreda Giménez. Va amonestar els locals Busquets (18′), Palacín (62′) i Lado (86′) i el visitant Iker Córdoba (44′).
Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 1.000 espectadors. Es va retre homenatge a la plantilla alzirista que va aconseguir l’ascens a 2a B el 1999.