Empat amb sabor a derrota: Alzira 2, Andratx 2

Repartiment de punts entre un Alzira que no va fer un bon partit i un Andratx que fins i tot va meréixer més. Els balears van ser els dominadors d’un partit en què l’Alzira no va estar mai a gust i van ser els únics que van arribar al marc contrari en la primera mitja hora, primer amb un xut des de fora de l’àrea als cinc minuts. Quinze després, Castedo va xutar escorat i Cortés va rebutjar a córner amb el puny. Garry ho va intentar a la següent jugada. No obstant això, va ser l’Alzira el primer que va colpejar i ho va fer dues vegades. Al fil de la mitja hora, Palacín va assistir Dylan perquè anotara per baix i tres minuts després, Tòfol va marcar un golàs des de la mitja lluna, també amb assistència de Palacín. Tot i així, l’equip andritxol va seguir buscant el gol i minuts més tard Lázaro ho va intentar amb un xut fluix que Cortés no va parar de primeres. El partit podria haver anat molt diferent si el colp de cap de Robert Costa al travesser s’haguera convertit en el 3-0.

Corria el minut tres de la segona quan Garry també es va trobar amb el mateix travesser i el segon intent consecutiu el va enviar fora. Als onze minuts, una passada de la mort dels balears va ser introduïda en pròpia meta per Lado i definitivament l’Andratx tornava a tindre possibilitats d’empatar. De l’Alzira només es va comptabilitzar un xut de Palacín per baix que va parar Vicenç. Amb un centre, Pere va connectar una cabotada perfecta lluny de l’abast d’Álvaro Cortés. L’Alzira ho va intentar de totes les maneres, però els mitjos no trobaven la passada de gol ni es complicava la vida a Vicenç. En els últims cinc minuts, els mallorquins se’n van anar a pel triomf. Al 86 Miguel Jaume va tancar un córner que Cortés va rebutjar el que seria un gol olímpic. Castedo va provar des de fora de l’àrea amb l’exterior que se’n va anar desviada i Peñafort va disparar fluix. A punt de complir-se el quart i últim minut d’afegit Castedo va rematar una contra que no va resoldre amb un xut fora a la mà a mà amb Cortés, si bé la jugada estava anul·lada per fora de joc.

Alzira 2: Álvaro Cortés; Mángel, Robert Costa, Bono, Abraham; Tòfol (Sergio González, 80’), Lado, Joaquín, Dylan (Marcos Bravo, 53’); Gio (Unai Veiga, 53’) i Palacín

Andratx 2: Vicenç; Ramis, Kevin (Mati Fernández, 82’), Aveldaño, Pere, Miquel Jaume; Bauzà, Giaquinto, Lázaro (Manresa, 82’); Castedo i Garry (Peñafort, 59’)

Gols: 1-0 m. 29 Dylan, 2-0 m. 32 Tòfol, 2-1 m. 57 Lado (p.p.), 2-2 m. 69 Peñafort

Àrbitre: Víctor García Acosta (col. murcià), assistit per Ismael Conesa Bernal i Juan Ignacio Rovelli Ricciardi. Va amonestar el local Joaquín (36′) i els visitants Pere (38′) i Manresa (92′)

Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 500 espectadors.