Injustíssima derrota: Sant Andreu 3, Alzira 0

Amb profunda decepció van tornar els aficionats i l’expedició alzirista de la seua quinta visita al Narcís Sala on mai no hem aconseguit guanyar. I això que es va fer de tot per aconseguir-ho. La jugada clau va estar al minut 19 quan l’Alzira va elaborar una jugada amb paciència, la pilota va arribar a Dylan, la van tocar dos jugadors del Sant Andreu, Iker García va ser l’últim abans que la pilota arribara a Palacín i marcara. Incomprensiblement, tant assistent com el col·legiat van assenyalar fora de joc. Tres minuts després va seguir el setge alzirista amb una rematada de Tòfol que després de tocar-la el porter la pilota va anar al travesser. En la següent acció, Nil va aturar el xut d’Abraham. Tot i això, va ser el Sant Andreu el que s’avançaria al marcador amb un gol d’Alexis de tir creuat. Tot i així, l’Alzira no es va rendir i a nou per al descans de nou ho va intentar Abraham amb un xut proper al pal i en el 43, Tòfol va xutar des de fora de l’àrea a mans del porter andreuenc.

Marc Garcia va retirar el debutant Unai, va traure Gio per donar més mordent a l’atac i ja al primer minut el canari va forçar un córner. L’Alzira continuava arribant. De vegades les ocasions s’anul·laven per fora de joc i altres el meta les parava com l’estirada amb què va respondre a la rematada de Solbes el 52. Com la setmana anterior, el tècnic alzireny va canviar al lateral esquerre, en este cas Nacho Vila per Mángel al que va posar a banda dreta i Abraham va passar a l’esquerra. Van continuar els tirs alziristes sense fortuna. Marc va canviar després Dylan per Koke. Arribat el minut 70, el Sant Andreu es va sacsejar el domini blaugrana i va trepitjar més el camp visitant encara que sense perill. Va haver de ser amb un error del porter Álvaro Cortés, que no va retindre una pilota centrada, com Óscar Romero, que feia tres minuts que estava al camp, va marcar el 2-0 i només un després va aconseguir el tercer. El partit ja no va tindre més història.

Sant Andreu 3: Nil; Castillo (Darbra, 63’), Luis Martínez, Jordi Méndez, Guzmán, Sergi Serrano (Iker Torres, 85’), Iker Garcia (Josu, 63’), Genís, Pelegrín, Alexis (Óscar Romero, 79’) i Oliva (Paredes, 79’)

Alzira 0: Álvaro Cortés; Abraham, Robert Costa, Solbes, Nacho Vila (Mángel, 48’); Lado, Unai Veiga (Gio, 46’), Dylan (Koke, 67’), Joaquín, Tòfol (Laurel, 75’) i Palacín

Gols: 1-0 m. 26 Alexis, 2-0 m. 83 Óscar Romero, 3-0 m. 84 Óscar Romero.

Àrbitre: Borja Martínez García (col. de La Rioja). Va amonestar el visitant Solbes que va vore la quinta groga i no podrà jugar la pròxima setmana.

Estadi Narcís Sala, davant d’uns 2.00 espectadors.