El futbol va ser just: Alzira 1, Cerdanyola 0

Victòria balsàmica per a la UD Alzira que no guanyava al Luis Suñer Picó des de fa just tres mesos quan es va imposar a l’At. Saguntí per 2-1.
El partit era d’urgències per a tots dos conjunts que necessitaven els tres punts imperiosament. L’Alzira per eixir del play-out i el Cerdanyola perquè li permetria fugir del descens directe, al qual abocaria els valencians.
L’encontre va començar amb un domini clar del quadre riberenc que va tancar completament el Cerdanyola al seu camp i anava provant Álex Sánchez de diferents maneres. Al cap de dos minuts, Busquets, que tornava a la titularitat, va picar de cap alt. Al 9 Lado va servir una falta lateral que el cancerber va rebutjar de punys i tres minuts després va tornar a desbaratar un tir escorat de Màngel, després d’una bona internada. Els blaugranes van afluixar la pressió i el Cerdanyola va començar a estirar-se. Fruit d’això Boris va tindre una cabotada que va enviar fora als 26 minuts. El partit passava sense pena ni glòria. Amb un Alzira que volia, però no podia. A falta de desmarcatge dels davanters, Dylan es va inventar una internada que va acabar en falta, la qual va ser servida per Lado al travesser quan passaven segons del 45.
A la segona part, el domini encara va ser més gran del quadro blaugrana que als sis minuts va reclamar un penal sobre Busquets. Dos després, Dylan va protagonitzar una gran acció per la dreta i la passada va ser rematada en semicaiguda per Busquets. El domini no es traduïa en ocasions prou clares de manera que Marc Garcia va traure Nacho Vila i Gio per Marcos Bravo i Busquets. L’encontre seguia tenint una única direcció. Solbes va donar una alegria fugaç en marcar però estava fora de joc. Passada la mitja hora, Álex Sánchez no va atrapar una centrada que Nacho Vila va intentar rematar posteriorment sense sort. La millor ocasió de la segona meitat va arribar al 33 amb una passada de Joaquín a Gio, que es va fer un autopassi i la seva trallada va ser clar espectacularment per Álex Sánchez. En la següent jugada, Mángel va picar de cap desviat un fantàstic centre. Oliver Ballabriga va substituir un cansat Marcet per Olmedo i Marc Garcia va voler donar un toc més ofensiu al mig camp al retirar Laurel per Koke a deu per al final.
La insistència de l’Alzira va tenir premi quan Lado va enganxar una pilota a la frontal de l’àrea, el seu xut va ser desviat per un visitant i va arribar el just 1-0 amb què els blaugranes prenen aire.

Alzira 1: Vicent Dolz; Màngel, Robert Costa, Solbes, Marcos Bravo (Nacho Vila, 68′); Lado, Laurel (Koke, 83′); Dylan, Joaquín, Tòfol (Palacín, 75′) i Busquets (Gio, 68′).
Cerdanyola 0: Àlex Sánchez; Lorente (Moha Ezzarfani, 91′), Jon Vega (Manel Martínez, 93′), Torres, Castillo, Recio; Cherradi, Kata; Carlos Martínez, Max Marcet (Olmedo, 81′) i Boris Garrós (Ronald, 91′)
Gol: 1-0 m. 90 Lado
Àrbitre: Alberto Martín Hernández (col. aragonès), assistit per Casanova López i Muñoz Yago. Va amonestar el local Mángel (35′) i el visitant Álex Sánchez (72′)
Estadi Luis Suñer Picó, davant d’uns 400 espectadors.