Vicent Dolz dona un punt a Barcelona: Europa 0, Alzira 0

Vicent Dolz va donar un punt a la UD Alzira en un camp pràcticament inexpugnable on l’Europa ha marcat quasi tres gols per matx i no va passar de l’empat sense gols. El conjunt català va ser un cicló com s’esperava i va assetjar el marc alzirista. Ja als 14 minuts el porter alzireny va rebutjar la canonada d’Adri Gené, que deu minuts després ho va tornar a intentar però se li va escapar per damunt del travesser. L’única oportunitat valenciana va ser al 37 amb un xut de fora de l’àrea de Dylan que Pau Torres va rebutjar amb una estirada.
Per afrontar el segon acte, Marc Garcia va retirar Dylan i va traure Gio a la davantera, desplaçant a la banda dreta Busquets. Al cap de tres minuts amb una connexió de tots dos, Gio va marcar però se’l va anul·lar per fora de joc. El canari la va tornar a tindre amb un xut amb l’esquerra que va pegar a la part superior del travesser. Van ser les úniques accions de perill riberenc per donar pas a un setge absolut dels escapulats. Si no haguera sigut per Dolz, al sis hauria arribat l’1-0 en pròpia meta després de rebuig de Solbes. Garcia va traure Bono i va passar a defensa de tres. Tot i així, la pilota sempre estava en àrea alzirista amb grans intervencions de Vicent Dolz com una estirada fins al pal a tir d’Adri Gené, un xut d’Eslava o a una rematada de Servetti. A deu per a la conclusió, Palacín va eixir per Busquets. Aliaga va intentar superar per dalt Dolz però l’alzireny va tornar a estirar-se per rebutjar per damunt del travesser. L’única oportunitat alzirenya d’este tram va ser a set per al 90 amb una cabotada de Palacín que se li’n va ser creuada com també, amb molt més perill, va rematar de cap Servetti al 95, que va eixir fregant el travesser i l’àrbitre va xiular el final per a tranquil·litat dels visitants.
El pròxim dissabte, l’Alzira rebrà a les 17 h. a l’Hèrcules, partit que entra en abonament. Les entrades costaran 20 i 15 € a tribuna i general encara que ja es venen anticipadament a 18 i 12 a alzira.deporges.com.

Europa 0: Pau Torres; Víctor Aliaga, Boriko, Campeny, Castell, Mario Domingo; Pau López (Vilamitjana, 85’), Bermu, Adrià Gené (Adnane, 76’), Eslava i Servetti

Alzira 0: Vicent Dolz; Mángel, Robert Costa, Solbes, Nacho Vila; Laurel, Lado, Dylan (Gio, 46’) (Koke, 91’), Joaquín, Tòfol (Bono, 55’) i Busquets (Palacín, 79’)

Àrbitre: Andrés Martínez Martínez (col. de La Rioja). Va amonestar el local Pau López (39′) i els visitants Dylan (46′), Solbes (55′) i Joaquín (77′)