J. 11.- Lleida 0, Alzira 1

La Unió Esportiva Alzira ha obtingut la primera victòria de la temporada amb marcador contrari a zero i ha aconseguit mantindre’s sense encaixar per segon matx de lliga consecutiu. El gol de Marenyà trau els alziristes fins a la zona de play-out.
L’Alzira va eixir amb un 1-4-1-4-1 amb Soler com a lateral dret, en substitució d’Abraham que no havia pogut entrenar-se en condicions durant la setmana.
El Lleida va començar portant la iniciativa i va poder donar el primer esglai als huit minuts amb un córner que es va passejar per l’àrea sense que ningú no rematara. Poc després, va ser Figueras qui la va tindre per als lleidatans però va ser l’Alzira el que va estar més a prop d’avançar-se amb una pilota a l’esquena de la defensa, Beceiro va rematar de primeres i va aturar Iñaki. En l’equador del primer temps Serra va penetrar per la dreta, va jugar amb Álvaro que va cedir enrere a Marenyà perquè el de Vila-real ajustara al pal un xut des de la frontal. Va obtintre el 0-1 que va ser definitiu. Superada la mitja hora Kaiser va picar de cap una falta i va obligar Iñaki a estirar-se. A cinc per al descans Adrián va traure una mà prodigiosa a tir de Comeras.
Per afrontar el segon acte, Pere Martí va traure Mejía per Quadri. Al cap de tres minuts Beceiro va gaudir d’un mà a mà que va detindre Álvarez. Als sis minuts, Marc Garcia va disposar a Pitu per Zarzo per tindre electricitat al tram final del partit, que és quan el Lleida ha encaixat quatre dels últims set gols. Comeras va enviar el cuir al travesser en l’11 i en els següents minuts el tècnic blavet va continuar movent la banqueta amb De Mesa, Alpha i David López. Al cap de la mitja hora, Beceiro va tindre la seua tercera gran ocasió amb una altre mà a mà que va voler ficar pel pal curt i Iñaki Álvarez va rebutjar amb el peu. «Per mi no és problema. Iago ha tingut tres ocasions en condicions. Abans no li arribaven. El pròxim pas és que les marque», comentà el tècnic Marc Garcia després de l’encontre.

Els de la capital del Segrià van apretar al tram final per no continuar enfonsant-se a la classificació ja que es convertia en el sèptim partit sense guanyar (sis de Lliga i el de Copa). A cinc per a la conclusió, David López va voler sorprendre des de vint metres però Adrián va rebutjar de punys. Als cinc d’afegit res no va passar res important.
L’Alzira rebrà un altre rival directe per la permanència, l’Olot, dissabte a les 19 h.

Lleida 0: Iñaki Álvarez; Nani, Gaixas, Figueras, Toni Vicente (Alpha, 67’), Chuli, Denis (Comeras, 67’), Monterde, Agüero (De Mesa, 57’), Comeras i Quadri (Mejía, 46’)

Alzira 1: Adrián; Soler, Kaiser, Solbes, Cortijo (Sergio González, 67’); Lado (Torices, 82’); Serra, Marenyà, Álvaro, Zarzo (Pitu, 51’); i Beceiro (Abraham, 82’)

Gol: 0-1 m. 22 Marenyà

Àrbitre: Millán Bárcenas Torres (comité riojà). Amonestà els locals Quadri (4’) i Nani (68’) i els visitants Cortijo (31’), Soler (34’), Adrián (62’) i Abraham (93’)

Camp d’esports de Lleida.

Foto twitter @salvarlleidaesp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *