La UD presenta el seu primer llibre infantil: Els Tigres del Xúquer

La UD Alzira ha presentat el seu primer llibre infantil, “Els Tigres del Xúquer”, el qual ha estat editat per l’alzirenya Reclam i escrit per l’autor local David Salvador Sáez.
El projecte va començar temps enrere quan una editorial de Castelló va animar l’escriptor a crear un llibre infantil del València. “Vaig vore que hi havia com a 14 escrits i vaig pensar que seria un més, així que vaig enviar un correu a la UD Alzira perquè volia escriure’n un que no existira fins el moment i què millor que amb motiu del Centenari del club».
Els Tigres del Xúquer és el 4t llibre de David Salvador Sáez en què de manera narrativa i literària vol “traslladar als menors els valors del futbol: companyerisme, amistat o treball en equip”. El text recull la il·lusió d’un xiquet brasiler que volia jugar al planter de l’exitosa UD Alzira dels anys 80 per arribar al primer equip. “Volia reflectir que Alzira acull, dóna oportunitats i unix cultures”.
Els Tigres del Xúquer, que està escrit en valencià i castellà, té unes il·lustracions fresques i modernes “però també clàssiques amb forma d’aquarel·la” del català Robert García, guanyador del cartell de les festes de Gràcia de Barcelona. La maquetació ha estat a càrrec del sevillà Alfonso Terra. S’hi han recollit a més de les il·lustracions, fotos de la història del club.
David Salvador Sáez començà la seua vida literària amb Un drac de les Matemàtiques que fou el fil conductor de la seua programació d’oposicions que esdevingué llibre. Després va escriure Spooky i la nit d’Ànimes i el més recent El professor Aulatrista, que és un projecte d’educació emocional.
El nou llibre de David Salvador Sáez estarà a la pròxima fira de la Primavera a València, la tercera d’Espanya i també anirà a la Fira del Llibre de Madrid. Actualment ja es pot adquirir en totes les llibreries d’Alzira.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *