L’Ajuntament de Benimuslem i la UD Alzira organitzen un Campus de Futbol

El club UD Alzira i l’Ajuntament de Benismulem han subscrit un acord de col·laboració per al foment de l’esport en el municipi. Club i Ajuntament treballaran per a condicionar el terreny de joc.

Per a l’alcalde de Benimuslem, Ramón Pascual García, la iniciativa del club és molt positiva, ja que generarà activitat en el poliesportiu. A més confia que la col·laboració s’estenga durant l’any amb l’organització d’una “escoleta de futbol” i altres activitats.

Per la seua part, Juan Antonio Sanjuán, president de la UD Alzira, agraïx l’esforç i la col·laboració de l’alcalde i el regidor d’esports, José Folqués, perquè aquest projecte tire endavant. Sobre el Campus, el president del club blaugrana confia que siga un èxit de participació, ressaltant la bonificació d’un 50% respecte al preu més econòmic que tenen els jugadors del club per a tots els empadronats a Benimuslem.

Durant aquest mes de juny es treballarà per a reparar tot el sistema de reg del camp i al condicionament del terreny de joc amb una xicoteta ressembrada en les zones més castigades. “L’objectiu és homologar de nou el camp per la FFCV i que es puga fer ús pels veïns”, declara l’alcalde de Benimuslem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *