Manu Palma és nou jugador de la UD Alzira

La UD Alzira ha tancat un acord per a la incorporació de Manu Palma, davanter procedent de l’Atzeneta UE, on ha disputat recentment el play-off d’ascens a 2a RFEF amb els de ‘El Regit’.

Manuel de Jesús Palma Escobar (18-03-1998) va nàixer en Paraguay, concretament en la localitat d’Asunción Mariano Roque Alonso, i en etapa infantil es va traslladar a Espanya per enrolar-se en el planter del Club Atlético de Madrid; amb els matalafers, Palma va complir tota la seua etapa de futbol onze, des d’infantil fins a juvenil de tercer any, disputant categories altes en una de les pedreres més prestigioses del món.

En abandonar El Cerro del Espino, lloc de formació del conjunt madrileny, Palma va recalar en el San Fernando de 2ªB, per a posteriorment, passar pel filial de l’Alcorcón. En la 2018-2019 fou la primera experiència del nou davanter blaugrana en la zona de la Comunitat, començant la campanya en el Pepico Amat amb l’Eldense i acabant-la en l’Elche Ilicitano.

Amb el filial del Martínez Valero, Palma ha passat el gruix de la seua carrera, ja que ha disputat dos temporades i mitja essent peça important i disputant el play-off d’ascens a 2a RFEF amb el filial il·licità que dirigia l’exblaugrana Pau Quesada i que es va enfrontar a la UD Alzira.

En abandonar ‘la ciutat de les palmeres’, Palma se’n va anar a l’Atlético Saguntino i a mitja temporada va recalar en altre dels candidats a l’ascens de la categoria: l’Atzeneta. Dos play-offs consecutius i una importància desdenyable als projectes avalen a Manu Palma.

Palma és un davanter versàtil, polivalent i ambiciós, ja que habitualment ha defensat les samarretes dels equips en projectes més ambiciosos de la 3a Divisió, acumula tres play-offs consecutius i als seus 25 anys està en un moment idíl·lic de la seua trajectòria futbolística.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *