Sergio Bono torna a casa (2.0)

Encara que sembla una còpia de la notícia del 31 de gener de 2022, la UD Alzira ha tancat el retorn en propietat de l’alzireny Sergio Bono.

Bono és ben conegut per a tota l’afició blaugrana, ja que s’ha format des de ben menut en el futbol base alzirista, exceptuant un any en etapa infantil i els tres de juvenil, que els va passar al Valencia CF. El nou jugador alzirista fou un dels herois que va retornar al cadet de la UD a Lliga Autonòmica en la temporada 2015-2016.

El jugador ha disputat 17 partits en dos mitges temporades (la 2019-2020, suspesa per la COVID i la passada, la 2021-2022) amb la centenària samarreta del club del qual és soci; l’equip on més continuïtat ha disposat Bono és el filial de l’Elche CF, amb qui va disputar 43 partits en una temporada i mitja amb el conjunt de la ciutat de les palmeres, a banda d’alguna convocatòria amb el primer equip.

Sergio Bono, que ja està exercitant-se amb els seus nous companys, signa per dos temporades amb la UD Alzira, demostrant la ferma aposta de les dos parts per continuar escrivint la seua història junts, a casa.

Benvingut a la que sempre serà la teua casa, Sergio!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *